Kövesse legújabb híreinket és akcióinkat a Facebookon is!

2015. 07. 08. Jogi Nyilatkozat

Az ezen a honlapon szereplő információk és anyagok a Comap S.A. információszolgáltatásának részét képezik, és kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak. Ha Ön letölti az ezen a honlapon található információk, vagy anyagok bármelyikét, ezzel elfogadja az alábbiakban leírt feltételeket. Ha ezeket a feltételeket nem fogadja el, kérjük, ne használja ezt a honlapot, és ne töltsön le semmilyen itt található információt vagy anyagot!

Az ezen a honlapon szereplő információk, képek és forráskódok a szerzői jog hatálya alá tartoznak, és a személyes- és magáncélú eseteket kivéve sem egészükben, sem részleteikben nem továbbíthatók, módosíthatók, vagy reprodukálhatók (ideértve korlátozás nélkül a kereskedelmi célokat) a Comap S.A. előzetes írásos beleegyezése nélkül.

A jelen honlap semmilyen része nem reprodukálható, továbbítható, vagy tárolható semmilyen más honlapon, semmilyen más elektronikus tároló rendszerben, és nem sugározható semmilyen más médiumban sem, kifejezett írásos engedélyünk nélkül.
A fent említett okmányok körébe nem tartozik bele a jelen honlap kialakítása. Ezek az elemek az iparjogvédelem, és más jogszabályok hatálya alá tartoznak, és sem egészükben, sem részeikben nem másolhatók, vagy utánozhatók. A jelen honlapról a Comap S.A. kifejezett engedélye nélkül semmilyen logo, vagy kép sem másolható, vagy továbbítható.

A Comap S.A. és/vagy leányvállalatai és szállítói nem garantálják, hogy az ezen a honlapon közzétett dokumentumokban található információk bármilyen célra alkalmasak. Minden dokumentum úgy olvasható, „ahogy van” bármiféle garancia nélkül. A Comap S.A és/vagy leányvállalatai ezennel kijelentik, hogy nem nyújtanak semmiféle garanciát, és nem teljesítenek más feltételt ezen információkkal kapcsolatban, ideértve minden hallgatólagos garanciát, és forgalmazhatósági-, vagy egy bizonyos célra való megfelelőségi feltételt. A Comap S.A. nem felelős semmilyen különleges, közvetett, vagy következményi kárért, sem semmilyen egyéb kárért, amelyet a jelen honlapon megtalálható információk elvesztése, vagy használata, a belőlük származó adat, vagy eredmény okozott, vagy azzal kapcsolatban merült fel.

Az ezen a honlapon található dokumentumok és anyagok tartalmazhatnak műszaki pontatlanságokat, vagy nyomdai hibákat. Az itt található információkat rendszeresen módosítjuk. A Comap S.A. és/vagy leányvállalatai értesítés nélkül, bármikor javíthatják és/vagy módosíthatják az itt ismertetett termékeket és/vagy szolgáltatásokat.

Nem vállalunk felelősséget a jelen honlapon található információk naprakészen tartásáért, vagy ennek elmulasztásáért. 
Külső linkek: Ezen a honlapon több, más weboldalak felé irányuló link található. A linkelt oldalak nem a mi irányításunk alatt állnak, ezért nem vagyunk felelősek azok tartalmáért, vagy a rajtuk található, más weboldalak felé irányuló linkekért, vagy ezen weboldalak módosításáért vagy frissítéséért. A Comap S.A. csak az Ön kényelméért létesítette ezeket a linkeket, és bármely link megléte nem jelenti az adott linkelt oldal hallgatólagos elfogadását. Visszajelzések: Az ezen a honlapon rögzített visszajelzéseket nem tekintjük bizalmasnak. A Comap S.A. szabadon, kötöttségek nélkül felhasználhatja ezeket az információkat. Védjegyek: A „Comap” név, a „Referenciát jelent a szakmabeliek számára”, és az „Egy átfogó megoldás” szlogenek, és a jelen honlapon használt minden más terméknév, márkanév, logo, jelkép, kép, design, fotó és video, védjegy, vagy bejegyzett védjegy a Comap S.A és leányvállalatai szellemi tulajdonát képezik. Ha egy termék, vagy szolgáltatás neve nem szerepel a fenti listában, az nem jelenti azt, hogy a Comap lemond a védjegyhez, vagy más szellemi tulajdonához fűződő jogáról az adott név tekintetében.
Alkalmazandó jog és illetékesség: A jelen honlap használatát csak Magyarország törvényei szabályozzák, amelyek kizárólagosan érvényesek minden, a fentiek szerinti engedély, kivétel, licence és használati feltétel értelmezését, alkalmazását és érvényességét tekintve.

Nincs garancia arra nézve, hogy a jelen honlapon található információk megfelelnek azon országok szabályzási rendszerének, amelyekből a jelen honlap elérhető. Minden jog fenntartva.